Nu mi-am aruncat gunoiul
august 7, 2018
Afiseaza toate

Ne-am uitat.

Ne-am uitat. Nu noi doi. Asta nu se uita vreodata. Ne-am uitat noi in drumul nostru. Vad in jurul meu multi oameni care sunt tristi in drumul lor spre vise. Uneori chiar eu ma surprind in situatia asta. Vorbeam cu un prieten la o bere, la un moment dat, de planuri, vise, proiecte. Despre munca, despre eforturi, despre nopti nedormite, sacrificii, bani, iubire si viata. Intr-o pauza de cateva secunde si cugetat, la un moment dat am tresarit amandoi in acelasi timp “In drumul spre fericire, nu uita sa fii fericit!”. Am inceput sa radem, ma ce prosti suntem uneori, chiar asa e. Tragem ca nebunii, uitam de tot si de toate si in drumul nostru spre vise uitam sa mai visam.

Ne dorim intotdeauna ceva ce ne proiectam ca fiind perfectul de atins si uitam ca visul e deja cu noi si il traim, acum. Il respiram. In drumul spre zambete uitam sa zambim. Stii cum e? Hai sa iti proiectez o imagine mai buna. Iti doresti o casa, te apuci de construit, dar in loc sa te bucuri de proces sa alegi cele mai bune materiale, folosesti cel mai prost beton, cele mai proaste ferestre, cel mai prost lemn. Te grabesti sa o finalizezi pentru ca nu mai ai rabdare si omiti multe detalii. Termini casa si apoi te uiti la ea. Ma, da e stramba toata si se mai si darama. Deci nici nu am fost atent la ce materiale am folosit si nici de casa nu te poti folosi pentru ca sta sa pice pe tine. Asa e cu visele, rupem bucati de noi sa ajungem undeva si cand ajungem acolo ne uitam in jur si vedem ca am calcat peste principii, valori, prieteni, familie si visul care candva parea perfectiunea, acum e gol. E vid si nu te poti bucura.

Sa moara toti puricii pisicilor mele, de nu, asta e de cugetat. Hai sa nu ne mai uitam. Sa nu ne mai uitam pe noi, pentru ca atunci….nici visele noastre nu ne vor uita.

Fericire si iubire neuitate iti doresc.

 

Astept comentariul tau

Florin Murariu
Florin Murariu
In momentul in care oamenii vor invata cum sa comunice eficient, vor avea posibilitatea sa reduca considerabil stresul din viata lor si sa dezvolte relatii sanatoase, personale sau business. Lucrez impreuna cu oamenii ajutandu-i sa-si construiasca relatii puternice prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare persuasiva si asertiva.

Descarca Gratuit e-book “7 reguli de bune maniere omise in societate”

Dupa abonare te rog sa-ti verifici email-ul pentru confirmarea adresei si pentru a descarca Bonusul Gratuit.

Nu-ti face griji, si eu urasc spam-ul!