Bani, putere, incredere, atitudine

Am plecat cu ideea să scriu acest articol pentru că am văzut astăzi un video, devenit viral din păcate, a unui individ care arunca cu noroi peste femei: că sunt materialiste, că vor bărbaţi cu bani, că sunt false etcetera etcetera etcetera. Pe scurt, cu femeile de astăzi nu ai cum să ai construieşti o relaţie.

 Mai trist era că am citit nişte comentarii, din partea altor persoane, de genul:  “ai pus punctul pe i”, “în sfârşit cineva spune adevărul”.  Evident toţi cei care comentau erau cu siguranţă din aceeaşi categorie de oameni cu cel care făcuse video. Ţin să subliniez că astfel de oameni nu au nici o şansă pe scara evoluţiei. Se împiedică întotdeauna de la prima treaptă, de ani de zile sunt la fel.

Voi dezbate subiectul ăsta, vreau să îmi expun  punctul de vedere, chiar dacă poate să fie puţin acid.

  1. Sunt bărbaţi şi femei care spun despre alte femei, că sunt false, pe interes şi vor banii bărbaţilor. În primul rând acest tip de persoane au o stimă de sine sub nivelul mării, de cele mai multe ori cei care spun despre alte femei asta, sunt mult mai josnici prin felul în care acţionează sau se comportă. Nu îşi văd ghetele murdare dar spun despre alţii că merg prin noroi.

Când aud astfel de persoane ce judecă tot ce întâlnesc îmi fac imediat o idee. Cu astfel de oameni evit să creez conexiuni fie ele pe termen scurt sau lung, dar evit să mă implic şi în afaceri.

Se numeşte transfer de imagine, afişându-te cu o persoană de acest tip, îţi poţi crea o reputaţie proastă în faţă unor oameni care nu te cunosc, doar prin simplul fapt că o cunosc pe acea persoană “guralivă”.

 

  1. Bărbaţii care spun că femeilor vor doar bani, sunt bărbaţi slabi. Ei nu pot seduce, nu ştiu să se comporte cu o femeie şi sunt respinşi. Atunci ce poţi să spui să ieşi bine în faţa prietenilor? “Femeia vrea doar bani”. Josnic.

Bărbaţii ăştia nu ştiu cum să se comporte cu o femeie, ar avea nevoie de un manual. Văd femeia ca pe un obiect, nu ca pe o reprezentantă a sexului frumos care îi poate aduce un plus strălucire în viaţă.

Personal nu am întâlnit până acum o fată care să vrea banii mei, a altor bărbaţi sau măcar să simt că are vreo intenţie să facă asta. Bărbaţii care spun asta nu au nimic altceva de oferit femeilor, banii sunt singurul lucru care îi definesc şi doar asta au de oferit.

Abia atunci femeia vrea banii tăi, când tu nu ai altceva de oferit decât bani. Dar şi atunci femeia face asta DOAR pentru că tu permiţi să se întâmple asta. Niciodată o femeie nu va mânca banii unui  bărbat decât dacă acesta permite asta.

 

  1. Cei care spun că femeile vor banii bărbaţilor doar asta gândesc. Ăsta e crezul cu care înaintează în viaţă. Înainte să meargă la o întâlnire ei asta au în cap, cu premisa asta pleacă, sigur îmi vrea banii, aşa sunt toate femeile. Mi-au zis mie 3 prieteni că aşa sunt femeile în ziua de azi. Normal că sămânţa care o pui în creier creşte, zi de zi mai mult şi ajungi să gândeşti bolnav. Ce e cel mai interesant, bărbaţii care gândesc aşa vor da NUMAI peste femei care vor bani, pentru că în mintea lor doar astfel de femei există.

Femeile vor bărbaţi puternici în spatele cărora să se simtă în siguranţă. S-a creat percepţia greşită că ele vor bărbaţi cu maşini şi bani. Greşit, total greşit, ele vor bărbaţi puternici plini de încredere iar de cele mai multe ori bărbaţii care au siguranţă financiară sunt plini de încredere, iar femeile asta caută.

A apărut peste noapte un “bădiuc” care nu ştie de asta şi cataloghează femeile în fel şi chip. Pe lângă asta, acelaşi “bădiuc” târâie prin noroi şi bărbaţii cu maşini şi bani “i-a dat măsa şi tatsu”. Clar că un astfel de bărbat nu va avea parte de femei, bani sau maşini.

Dacă eşti bărbat, nu dispera dacă nu ai bani pe cât vrei sau maşini. Tot ce ai nevoie e să ai încredere în tine. Dacă şi tu cataloghezi femeile în acest fel clar că îţi lipseşte încrederea.  Un bărbat cu atitudine, un gentleman nu ar târa prin noroi o femeie, o doamnă.

Până să ai siguranţă financiară, maşini sau ce mai vrei tu, crează-ţi o atitudine. Atunci vei atrage tu femei cu siguranţă financiară pentru că bogăţia atrage bogăţie.

Dată viitoare când vei mai vedea un bărbat pe care tu îl consideri urât lângă o femeie frumoasă să ştii de ce.

Bărbatul ăla are atitudine!

 

Va iubesc femeilor, mulţumesc în numele bărbaţilor cu atitudine că existaţi.

 

Astept comentariul tau

Florin Murariu
Florin Murariu
In momentul in care oamenii vor invata cum sa comunice eficient, vor avea posibilitatea sa reduca considerabil stresul din viata lor si sa dezvolte relatii sanatoase, personale sau business. Lucrez impreuna cu oamenii ajutandu-i sa-si construiasca relatii puternice prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare persuasiva si asertiva.

Descarca Gratuit e-book “7 reguli de bune maniere omise in societate”

Dupa abonare te rog sa-ti verifici email-ul pentru confirmarea adresei si pentru a descarca Bonusul Gratuit.

Nu-ti face griji, si eu urasc spam-ul!