Despre mine

FLORIN MURARIU

Prin ochii mei mă văd simplu şi complex în acelaşi timp. Sunt noncoformist în gândire dar etic şi moral în acţiune.

Prin ochii oamenilor sunt altfel. Fiecare pereche de ochi are o altă percepţie asupra mea, însă au un sigur lucru în comun: văd autenticitate.

Sunt Florin, sunt tânăr şi cu entuziasm mă dedic dezvoltării oamenilor, distrugerii barierelor şi convingerilor ce îi ţin pe aceştia în loc.

Mi-am câştigat libertatea încă din copilărie, neurmând un tipar, fiind eu un tipar. Adolescenţa mi-a adus prima libertate financiară, la 16 ani am început comerţul cu articole sportive din alte ţări. Am cunoscut mulţi oameni astfel, eram un adolescent bogat, doar financiar însă. Urmam un tipar al societăţii, banii conduc iar mie prin asta îmi plăcea să conduc.

Absolvirea Facultăţii de Construcţii din Iaşi mi-a adus primul post de inginer, o funcţie de fapt. Realizam cu cât lunile se scurgeau că poţi să eşuezi făcând lucruri care nu îţi plac, m-am gândit aşadar că e mai bine să eşuezi făcând lucruri care îţi plac.

Demisia mea a însemnat eliberarea şi primul pas către misiunea mea, mi-am urmat dorinţa nativă de libertate şi urmare a intuiţiei.

Ultimii 5 ani i-am dedicat investirii în mine. Am înţeles că e despre noi toţi, nu numai despre mine, dar că să fie despre toţi, să pot oferi, am realizat că trebuie să am din ce oferi: să fiu stăpân pe acţiunile mele şi să am încredere în mine. În clipa în care am realizat asta s-a spart ceva în mine: EGO-ul. Mii şi de mii de bucăţi s-au pierdut pe drum, nu le-am mai găsit pentru că am ales să nu le mai caut.

Succesul pentru mine astăzi are alt sens decât cel de la 16 ani, iar toţi oamenii de succes pe care i-am întâlnit în ultimii ani m-au şlefuit pentru viziunea mea: sunt aici să iau parte la crearea altor poveşti de succes.

Sunt o persoană împlinită, recunoscătoare pentru tot ceea ce am, întotdeauna mă provoc iar tot ce vine în viaţa mea, şi e frumos, e un bonus la toată contribuţia mea.

Da, misiunea mea e să vorbesc, să vorbesc cu oamenii, cred şi mă ghidez după valorile mele de etică, moralitate şi integritate.

Orice călătorie începe cu un pas iar tălpile mele au lăsat deja câteva urme.

Tu, ai făcut primul pas?

Inapoi

Hai sa discutam

Află cum te pot ajuta să TE descoperi!

Trimite-mi un mesaj
0748 855 833 | contact@florinmurariu.ro

Descarca Gratuit e-book “7 reguli de bune maniere omise in societate”

Dupa abonare te rog sa-ti verifici email-ul pentru confirmarea adresei si pentru a descarca Bonusul Gratuit.

Nu-ti face griji, si eu urasc spam-ul!