WORKSHOP IMPROVIZAȚIE

Irina Scutariu

Irina Scutariu este lector doctor în cadrul Universitătii ieșene de Arte „George Enescu”. Actrită și profesoară totodată, Irina Scutariu predă o disciplină… enervantă pentru viitorii actori, dar foarte necesară: vorbire scenică și dicție. Cu o carieră în plină dezvoltare, a activat pe mai multe scene, atât naționale cât și internaționale: București, Iași, Constanța, New York și a fost prezentă la Festivaluri naționale și internaționale cum ar fi Festivalul de Teatru KO din Amherst, MA, SUA.

Are un prestigiu în breaslă, vizibil în activitătile de creație pe care le prestează alături de studenții săi dar și una de cercetare stiintifică prin volumele și articole publicate în revistele de specialitate.

Veți afla așadar, chiar de la Irina Scutariu, prin tehnici actoricești cum te poți descoperi mai bine și să îți mărești încrederea de sine.

De ce să participi?

Trăim într-o lume în care toți par că sunt liberi în exprimare, gândire și atitudine, dar noi vom învăța că există o măsură care te va lipsi de situații ridicole și care te va pune în lumină așa cum îți dorești fără a te lăsa dominat de emoție.

Oferă-ți contextul în care să poți învăța despre tine și despre cei din jur și astfel să evoluezi pe plan uman și social. Ne dorim să fim pe placul celor din jur, ne dorim să fim amuzanți, dar trăim retrași pentru că ni se pare că nu suntem deloc plăcuți în societate. Dar oare ceilalți au și ei astfel de frici?

Cele patru teme de workshop stau sub mult uzata formulă dezvoltare personală pe care noi o traducem ca fiind un exercițiu de curaj. Curajul de a ieși din rutină și de a socializa cu cei de lîngă tine.

Află cine esti!Ce vom face?

Tema 1: Dezinhibă-te!

Metode practice ce țin de tehnici ale relaționării cu semenii. Alături de ceilalți participanți vei depăși starea de inhibiție. Pe parcursul workshopului vei fi pus în situații care îți vor exploata potențialul creator. Folosește-ți imaginația cu scopul de a fi spiritual și liber în gândire așa cum esti în propria ta intimitate.
Tema 2: Bazează-te pe tine!

Metode practice prin care te repoziționezi față de propria ta persoană cu scopul de a-ți depăși barierele emoționale în public. Încrede-te în tine! Acestă întâlnire te va ajuta să faci un prim pas spre auto-cunoaștere. Ne vom juca și învăța în același timp. Vei afla lucruri noi despre tine și despre cei din grupa ta!
Tema 3: Prezintă-te!

Metode practice de eliminare a tracului cu ajutorul mijloacelor specifice artei actorului. Ne propunem ca să oferim fiecărui participant ocazia de a da informații corecte despre persoana sa și de a învăța să ceară informații corecte de la interlocutor. Modul în care dialogăm ne reprezintă.
Tema 4: Ai atitudine!

Metode practice ce țin de limbajul trupului, al gesticii, mimicii, privirii cu scopul de a eficientiza dialogul. Cum ne îmbrăcăm în diferite situații. Poziția corpului vorbește despre starea noastră? Cum sunt cei de lângă noi și ce mesaje ne transmit ei? Exercițiile sunt bazate pe teme ce țin de relaționare și sunt inspirate din tehnicile de improvizație cu care se antrenează actorii.

Desfășurare

Workshop-urile se vor desfăsura în ultimele 2 săptămâni din luna Noiembrie, Marți și Vineri în intervalul orar 18:00-20:30:

Marți 21 Noiembrie – Dezinhibă-te!
Vineri 24 Noiembrie – Bazează-te pe tine!
Marți 28 Noiembrie – Prezintă-te!
Vineri 1 Decembrie – Ai atitudine!

Fiecare ședință are o durată de 2h30.
Număr maxim de participanți: 10
Locația: Centrul "La Răscruce", et.2
Șos. Națională nr.36, (sens giratoriu Alexandru)
Recomandăm participanților să adopte o costumație comodă.

Cum mă pot înscrie?

Preț: 300 ron
Vrei să vii însoțit? 1+1 = 500 ron

Costul cursului cuprinde:
Taxa de curs
Materiale și instrumente de scris
Apă pentru hidratare
Diplomă de participare

Locul tău la curs este confirmat după achitarea avansului de 100 ron (restul plății se va face la prima ședință) sau costului integral al cursului în contul S.C Introsens S.R.L Garanti Bank-RO47 UGBI 0000 7220 0699 2RON.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare te rog să îi scrii lui Florin contact@florinmurariu.ro sau să îl suni 0748855833
Pentru a te înscrie te rog să ne lași datele tale în formularul de mai jos și vei primi pe e-mail factura proformă:


*dacă dorești factura pe persoana juridică

Cum plătești?

Avans - 100RONIntegral - 300RONPromo 1+1 - 500RON

0748 855 833 | contact@florinmurariu.ro

Descarca Gratuit e-book “7 reguli de bune maniere omise in societate”

Dupa abonare te rog sa-ti verifici email-ul pentru confirmarea adresei si pentru a descarca Bonusul Gratuit.

Nu-ti face griji, si eu urasc spam-ul!